Schuur met galerij Zeddam


Deze schuur mocht ik bouwen voor een konijnenfokker en zijn vrouw in Zeddam. De schuur moest bestaan uit een half open gedeelte van 5 × 3 m voor de konijnenhokken, daarnaast een open gedeelte voor een loungeset en een tuinhaard, en daar weer naast een dicht schuurtje als opslag, werkplaats.

De hele schuur heeft een galerij van ongeveer een meter diep over de volle lengte. Dit geeft een heel mooi ruimtelijk effect en houdt het hout ook droog. Aan de kopse kanten van de schuur is er plek voor houtopslag en kliko’s.

Op drie plaatsen heb ik een vliering aangebracht waar, gezien de geringe nok hoogte van ca. 3,75 m, niet op gelopen kan worden maar wel veel spullen neer gezet kunnen worden. Deze schuur is voorzien van keramische dakpannen en zinken hemelwater afvoeren.

Prijs indicatie voor deze schuur is op basis van m2 vloeroppervlak en kun je vinden op de tarieven-pagina.

Dit is verder uiteraard afhankelijk van grondwerk, dakbedekking, hemelwater afvoer en afwerking. Ik kan elke schuur voor je maken en vind het leuk om samen jouw of jullie idee uit te werken en te realiseren. Neem contact op via het contactformulier op deze website voor een prijsopgave.

Heb je specifieke wensen, laat me die dan alvast weten. Denk daarbij aan grondwerk, fundering, vloer, houtsoort, soort dakbedekking, maatvoering (hoogte, breedte, lengte), dichte en open gedeeltes, aantal deuren en ramen.

Ik antwoord binnen een week en wanneer je je wensen zo duidelijk mogelijk hebt gemaakt, binnen een week een prijsopgave!