schuur op maat in Lichtenvoorde

 

Helemaal zwart uitgevoerd! Dat was de wens van de opdrachtgevers. Ik vond het zonde, maar de klant is koning. Totdat mijn vrouw Mijke alles zwart had gebeitst op de wandbekleding na, die bestel ik reeds zwart. Zeker met mijn werkpaard ervoor oogt de schuur erg chique! De binnenkant van de carport achterwand wordt ook nog zwart gebeitst binnenkort. 

 

De schuur is 12x5 meter en bestaat uit een dicht gedeelte van 5x5m en twee, op mijn advies, extra brede carports van elk 3,50 m breed, zodat er voldoende ruimte is voor alle passagiers om ook hun autodeur open te kunnen zwaaien!

Aan de achterzijde wilden de opdrachtgevers een apart houthok, maar toen ik de offerte aanpaste en nog even doordacht, kwam ik er achter dat het doortrekken van het dak een goedkopere, mooiere en ruimte-efficiëntere oplossing was. 

 

Wil je weten wat een schuur als deze kost? Kijk dan even op de tarieven pagina. Hier staan de basisprijzen per m2 genoemd. Wil je extra opties, zoals bijvoorbeeld zwart hout, dan komt hier uiteraard een meerprijs bij.