Schuur en veranda Nieuwkoop

Exclusieve houten buitenverblijven. Dit is nou precies wat ik met exclusief bedoel: uniek en op maat gemaakt en volgens de specifieke wensen van de opdrachtgever.

Deze opdrachtgevers wilden graag een "garage" voor hun fietsen en tuinspullen aan de ene kant van het huis. En aan de andere kant wilden zij een veranda met klein tuinschuurtje.

Als je aan nieuwkoop denkt denk je aan water, veen en inklinken. Beide bouwwerken staan op160 cm schroefpalen die achteraf toch bleken te verzakken ondanks het geringe gewicht van deze twee bouwwerken.

Binnenkort meer foto's van de operatie waarbij we de bouwwerken hebben opgetild en 13 meter lange heipalen onder hebben gezet.

 

De garage moest zo veel mogelijk elementen van het huis bevatten. Daarom heb ik antracietkleurige Vuren rabat delen gebruikt, sandwichpanelen voor op het dak en die uitstekende dakbalk constructie.

De veranda met tuinschuurtje moest in ieder geval plaats bieden aan de mega grote Braaimaster, een tafel en flink wat stoelen.

Omdat dit een nieuwbouwwijk betreft en alle huizen nu af zijn wordt binnenkort de straat opgehoogd en aangelegd en zal ook de tuin opgehoogd worden bij de zowel de garage als de veranda.

 

Voor een prijsindicatie kijk op mijn tarieven pagina. Houd er rekening mee dat vooral deze garage behoorlijk afwijkt qua materiaalgebruik en je dus niet helemaal uit kunt gaan van mijn vierkante meter prijs.