half open schuur Brummen

Voor een stel uit Brummen mocht ik deze mooie schuur bouwen, ze hadden  duidelijk ideeën over hoe de schuur er uit zou moeten komen te zien. Anders dan anders is vooral de open gevel die naar het huis gericht is waarbij je dus niet tegen een dakhelling aankijkt. Mooi detail zijn de zichtbare balken van 20x20 cm met de staander in het midden en twee schuine sierbalken. De helft van de schuur is dicht en bestaat uit twee gedeelten een fietsen hok en een atelier/zit ruimte, de andere helft ,het voorste gedeelte, is open aan twee zijden.

Deze schuur is 5 m breed, 6 m diep en ongeveer 4,50 m hoog. Prijs indicatie vind je op de tarieven pagina.

Een prachtige schuur voor mensen met een beperkt budget waarbij zij zelf veel voorwerk hebben verricht, zoals het slopen van bestaande bebouwing, het opvullen en vlakken van de grond, het zelf storten van poeren, het zelf op de kop tikken van gebruikte dakpannen, de OVH (Opnieuw Verbeterde Hollandse Dakpan). 

Daarnaast hebben zij tijdens de bouw veel hand- en span diensten verricht. Over het algemeen werk ik het liefst alleen, dit gaat uiteindelijk ook het snelst. Uiteraard heb ik bij het leggen van elke soort dakbedekking altijd een paar extra handen nodig!