Slog Bod

middelgrote schuur 5 bij 8 meter

De opdrachtgevers hadden in Zweden een soort jagers schuilhut (Slog Bod) gezien met een vuurplaats. Terug in Nederland leek het hen wel leuk om iets soortgelijks in hun eigen tuin te realiseren. Er stonden twee schuurtjes die aan vervanging toe waren.

We hebben toen samen een schuur ontworpen die aan alle wensen voldeed: opslagruimte, zithoek met degelijke tafel, open zitgedeelte voor de loungeset, vuurplaats met simpele houten bankjes. 

Het geheel is uitgevoerd in Douglas hout met een dak van cementgebonden golfplaten en enkele lichtplaten. De kolommen zijn gefundeerd op beton poeren en de dichte schuur is betegeld. In de open gedeeltes hebben we houtsnippers gestort.

Prijs indicatie voor deze schuur is tussen € 7500 en € 12.000. Dit is uiteraard afhankelijk van grondwerk, dakbedekking, hemelwater afvoer en afwerking. Ik kan elke schuur voor je maken en vind het leuk om samen jouw of jullie idee uit te werken en te realiseren. Neem contact op via het contactformulier op deze website voor een prijsopgave.

Heb je specifieke wensen, laat me die dan alvast weten. Denk daarbij aan grondwerk, fundering, vloer, houtsoort, soort dakbedekking, maatvoering (hoogte, breedte, lengte), dichte en open gedeeltes, aantal deuren en ramen.

Ik antwoord binnen een week en wanneer je je wensen zo duidelijk mogelijk hebt gemaakt, binnen een week een prijsopgave!