half open kapschuur

De bestaande schuur van 3 × 5 m heb ik afgebroken en daarvoor een degelijke Douglas kapschuur neergezet. Er moest plaats zijn voor een marathonwagen en een afsluitbare schuur met schuifdeur, daarnaast een open zitgedeelte. Ik heb hier gedeeltelijk gebruik gemaakt van de bestaande bestrating en deze uitgebreid.

 

De kolommen heb ik rechtstreeks op het ter plaatse extra verstevigde terras gezet. Bij een schuur van deze afmeting en met het geringe gewicht, gebouwd op zandgrond is dit mogelijk.

 

Het dak bestaat uit sneldek betonnen dakpannen en uiteraard een zinken hemelwaterafvoer. Prijsindicatie voor een soortgelijke schuur is tussen de € 7.500 en €12.500

 Alle schuren die ik bouw neem ik aan, dus je betaalt altijd de afgesproken prijs tenzij wij samen meer werk zijn overeengekomen tijdens de bouw. Ik maak, nadat we samen de wensen hebben doorgenomen en ik over het algemeen op jullie locatie ben geweest, een offerte , meestal binnen een week.

 

De offerteprijs is een totaalprijs bestaande uit materiaal, arbeid, eventuele reis- en verblijfskosten, en altijd inclusief btw.